Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Dop-dax!

I söndags döpte vi vårt lilla barn, Alfred!

Såklart var Alfred som vanligt världens fränaste unge i cool sjömanskostym istället för nån fjantig klänning! 😉 Den fina rosetten i halsen kämpade han dock tappert med att tugga av under hela ceremonin och precis när prästen lyfte honom högt upp i luften (kommer ni ihåg Kunta Kinte i Roots??) så gav knuten upp och det fina bandet seglade ner på golvet. Jag börjar ana en viss likhet med pappa som sedan barnsben hatat finkläder och fortfarande får nåt skrämt i blicken när ordet slips kommer på tal…

Mamma, pappa, gudföräldrar & Prälle! & Alfred såklart!

Mamma, pappa, gudföräldrar & Prälle! & Alfred såklart!

På festen sov festföremålet sig igenom hela middagen och vaknade lagom till presentöppningen. Vi var lite rädda att ungen aldrig mer skulle våga gå och lägga sig igen efter det , tänk själv vilken mardröm; vakna av att mamma & pappa står & öppnar mina presenter, vilken fräckhet!! Men puh,  han somnade så snällt & fint på kvällen igen. 🙂

Dom fina presenterna har jag gömt undan tills Alfred är stor nog att leka med dom. Jag misstänker nämligen att pappa gärna är sugen på att börja leka med verktygslådan, lastbilen & tåget själv. 😛 En riktig blöjtårta fick han också, alla ni som sett Sex and the City vet vad jag menar! Fyra våningar med blöjor och massor med roliga leksaker och kläder som garnering, det är nog det roligaste konstverk jag har sett, helt klart borde tant Fia som gjort konstverket börja ta upp beställningar på såna & göra sig en förmögenhet!!

Spana in tårtan i bakgrunden!

Spana in tårtan i bakgrunden!

Väldigt glad är jag också för att årets vinterförkylning var schysst nog att hejda sig ett par dagar  så att jag slapp snora på gästerna och kunde känna vad tårtan smakade. Idag har den nämligen slagit ut i full blom med dunder och brak och jag hasar omkring som en trasa med en toarulle i näven medan Klas & Alfred roar sig kungligt på dockteater!

Så här ser jag ut idag...

Så här ser jag ut idag…

4 reaktioner på ”Dop-dax!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *