Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Bästa bonden

Ett och ett halvt år sedan tror jag det var sen TV4 för första gången ringde och tjat-tjatade på Klas om att delta i deras nya serie ”Bästa bonden”. Sen dess har dom ringt 4 ggr och Klas har kommit på nya bra anledningar att slippa var gång.
Vi vet ju redan att Klas är världens bästa bonde! :-)

Klas matar Håkan.

Klas matar Håkan.

Han kan ju mata korna, sitta på tjuren (jag skojar tyvärr inte), förlösa kalvar, ramla av hästar, lyfta grisar, plöja, laga traktorn, ha sönder traktorn, laga traktorn igen, ha sönder traktorn, laga traktorn igen muttrandes, ha sönder traktorn, laga traktorn igen vilt svärandes & lite sånt! Så havre kan han också och skörda och slå hö och dra upp maskiner som fastnat i leriga kärr och komma hem med sina leriga skor på mitt nydammsugna golv. Kort sagt han är bäst!

Klas & Puh umgås!

Klas & Puh umgås!

Men ändå, när reklamen började rulla härom veckan och det visade sig vara Klas gamla favorit Gunde som programledare och 250000 pix i pris (som kan bli en ny traktor att ha sönder), då var det nån som blev lite sugen i alla fall, nästan. Och jag blev förresten ganska sugen på en husvagn. 😉

Klas mekar!

Klas mekar!

Fast egentligen är vi ganska glada alla 3 att det inte blir nåt TV-program. Klas får meka ifred i garaget, Alfred får tid med farsan & jag & maken kan gå på bio lite då och då utan att bli attackerade av främmande damer som vill pussas och kramas & byta telefonnummer med bästa bonden utan att ta nån som helst notis om att han faktiskt har en bondfruga numera. 😉

Far & son sover middag.

Far & son sover middag.

3 reaktioner på ”Bästa bonden

    1. Hej Carina!
      Ja, du var min inspiration, jag blev grön av avund när jag såg din fina sida. :-) Bondeträff är vi gärna med på, vi brukar hälsa på lite gamla Bondefavoriter när vi ändå är ute på Sverige-trippar men på ert håll har vi inte varit än!

    2. Hej Carina!
      Ja, du var min inspiration, jag blev grön av avund när jag såg din fina sida. :-) Bondeträff är vi gärna med på, vi brukar hälsa på lite gamla Bondefavoriter när vi ändå är ute på Sverige-trippar men på ert håll har vi inte varit än!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *