Välkommen till min blogg! Känner ni igen mig så är det nog för att ni hösten 2012 såg mig testa på diverse bondesysslor i TV & bli uppäten av östgötska mygg. Ljuv musik uppstod och bonden blev "min" en vacker sommardag året efter! Sedan dess har familjen utökats med 2 minigrisar, 1 extra häst samt vår egen Bebis-Karlsson Alfred! Här kan ni följa mitt liv & vad vi sysslar med i Kolmårdsskogen!

Hallå världen, här kommer jag!

En gång i tiden hade jag en disco-blogg! Jag bloggade alltså åt en klubb mitt i den malmöitiska smeten och min uppgift var att skriva peppiga grejer så att folket blev danssugna sisådär på torsdagskvällen och sen besökte klubben till helgen och dansade och spenderade massor med kosing i baren! Sen såldes klubben men jag var ju fortfarande bloggsugen, vad göra?

Jag startade en egen blogg och skrev om mina resor, mitt slit för att etablera mig som dansare & instruktör, hopplösa karlar & lite ditt & datt. Jag var inte riktigt nöjd med bloggens utformning så den hamnade efter ett par år på is i väntan på en nystart.

Sen testade jag Finest men kom aldrig riktigt igång, det var ju så mycket annat som skulle göras med flytt, bröllop, nystartad butik, Bebbe på gång….den rann ut i sanden helt enkelt.

Men nu….med en 4 månaders Alfred i huset finns det ständigt stoff att skriva om och frågor att fråga sig (och andra)! Och jag gillar dessutom portalen, den ser snygg ut och jag blir sugen på att skriva bara jag loggar in! Så nu jäklar, välkomna att hänga med på en resa genom Karlssons vardag (som jag illustrerar med en bild på vår grill, så typiskt oss att glömma ställa in prylarna i förrådet inför vintern, visst fan, vi har ju inget förråd för det hann vi inte bygga, också typiskt oss, suck…). Här får ni förutom mig & Alfred stifta bekantskap med äkta mannen ”Bond-Klas”, minigrisarna Nalle & Puh, våra islandshästar Peppe & Rulle, kattskrällena Whisky & Cola samt tillfälliga inhopp av släkten (som ju alltid är värst) och diverse annat löst folk!

Willkommen, Bienvenue, Welcome!

Grillen & uteplatsen i januari.

Grillen & uteplatsen i januari.

 

En reaktion på ”Hallå världen, här kommer jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *