VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dauphine

En sjal som länge stått i min kö och som jag haft mönster till är nu stickad och helt nöjd är jag inte…Lite fel stickade jag och det har bidragit till att jag är inte helt nöjd men sen är det en modell som inte riktigt faller mej i smaken…

IMG_1458[1]

Mönster: Dauphine, en långsmal sjal, fin och rolig att sticka men är inte riktigt i min smak. Lite för ”tarmaktig”, men jag tror den kommer funka bra som halsduk. Spetskanten är hur fint som helst och var väldigt rolig att sticka. Är väldigt sugen på att använda den till något mer.

Stickor: 4 mm

Garn: Malabrigo sock – en så underbart mjuk och fint garn, underbart underbart underbart!!! Har redan köpt på mej några fler härvor så jag har till en kofta och en halskrage. Blev helt kär i garnet!!

IMG_1464[1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna