VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Falska flätan

När jag sorterade och vägde min garnstash strax innan nyår hittade jag lite garn som jag visste att jag aldrig kommer att använda. Det tog jag med till stickcaféet och gav bort. Jag fick då ett nystan sockgarn tillbaka som min garnmottagare inte visste vad hon skulle göra med. Jag tog tacksamt emot och såg framför mej ett par sockor med en massa falska flätor.

DSC_0002[1]

Mönster: Lite blandat. 64 m, med falska flätor både fram och bak på sockskaftet, några räta maskor i sidorna. Hälen är stickad med förkortade varv. Hälen har säker något fint namn men jag vet inte vilket…I tån har jag stickat ihop så att det blir en höger och en vänster socka. Jag har helt enkelt stickat ihop för tån lite snabbar på lilltåsidan.

Garn: Zauberball. Vad färgen heter kommer jag inte ihåg… 69g gick det åt.

Stickor: 2.5mm.

DSC_0003[1]

DSC_0004[1]

DSC_0005[1]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna