VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Garnstashen

image

Jag börjar det nya året med lite mål. Jag hade tänkt av sluta det gamla med en liten summering men foton måste tas först…

I år har jag lite garnrelaterade mål. Det första är att göra en kraftansträngning och minska garnstashen lite grann. Jag tänker inte sätta något specifikt mål om att minska si eller så mycket utan bara att det är bra om den minskar. Likaså ska garn jag köpa vara lite mer planerade än vad de har varit hittills.

Det jag stickar ska vara lite mer matchande. Häromdagen när jag var ute hade jag på mej hemstickade vantar, mössa, halskrage, kofta och sockor – allt var i olika färger och olika mönster… Det vore kul att kunna matcha stickningarna lite. Sticka vantar av restgarner efter koftor, mössa och halskrage i samma mönster, eller samma garn, kanske sticka ett par grå sockor….Der finna mycket som kan matcha. Igår varje den första dagen på året så då började jag med min matchningsstickning. Jag stickade en mössa i ett garn spm jag precis stickat en kofta i och som jag kommer att sticka en till kofta i och även ett par vantar är det tänkt. Matchningsstickning alltså. Bilder kommer när det är blockat och fotat…

Dagarna Ninna nyår rensade jag igenom och vägde min stash, för att kunna göra detsamma i slutet av detta år. För att se om jag klarade av att minska den. Eventuellt kommer det komma lite månadsredovisningar  Jag får se. 13,7 kg väger allt garn jag har hemma just nu. Då rensade jag bort lite jag tänkt ge bort, jag vägde heller inte garnet som det stickas med just nu. Det kommer vägas när det som stickas är klart och då räknas in.

Hur stashen ser ut utspridd på sängen ser ni på bilden…

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna