VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad har jag på stickorna?

För några månader sedan gjorde jag ett inlägg med vad jag stickade på just nu. Jag hade tänkt att det skulle bli något jag gjorde varje månad, så blev det inte…. Men nu gör jag ett och det kommer komma ett till i början av december. Min plan är att under december ska jag göra mitt bästa för att sticka klart alla pågående projekt för att när det nya året börjar få starta en massa nytt!!! Det kan då bli så att jag lägger upp en massa nytt i november i o m att jag inte får lägga upp för nåt nytt i december… Men jag har en liten regel om att jag endast får lägga upp nytt på söndagar. Hittills hár det funkat!

imageInte den bästa bilden….bloggar från paddan, men det är det eller ingen blogg alls. Att ta kort med kameran är inte så ansträngande men att koppla ihop med datorn och att ens använda datorn är det!! Det får bli när det är dags att fota färdiga projekt.

Men nu till det ni ser på bilden – mina pågående projekt. Längst upp till vänster: en mössa till Elisia, under det en sjal till mej. Bredvid det i brunt och visst: en väst till välgörenhet, min ursprungliga plan var att virka en filt till Elmer när han var i min mage…han är 3 1/2 år nu… Garnet visade sej vara värdelöst att virka i, jag skyller på det.

Det stora grå ska bli en kofta till mej, en tjock, varm och skön kofta. Det grå/gula som man mest ser garnet av ska bli ett par vantar till mej och det randiga en mössa till Elmer är dock inte nöjd med den och garnet är helt slut. Så där är det garninköp, upprepning och nystart med en ny idé som gäller.

Sen har jag ett par sockor jag stickar på också, men där är jag inte alls nöjd så de kommer att repad upp och börjas om i något nytt mönster. Det kan bli ett par helrosa till Elisia, tro det eller ej men det har hon faktiskt inget par som är….

Det var allt jag stickar på just nu. Något bör bli färdigt denna vecka.

Vad har du på dina stickor?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna