VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vantar i virkad nålbindning

Jag vet inte om jag har bloggat dessa vantar? Isåfall blir det bloggade igen. Det är de värda.

För någon månad eller två gick jag en kurs i virkad nålbindning. Kul och resultatet blev okej. Jag är nöjd. Men jag är inte helt såld – om det beror på tekniken eller resultatet vet jag inte. Men vantarna blev varma och sköna. Vantarna är gjorda i ett 3-trådigt ullgarn från Kampes och om jag inte minns fel så hade jag stl 4 mm på virknålen.

DSC_0150[1]

DSC_0148[1]

Vantarna blev lite långa och jag tycker att de är lite väl raka upptill. Så på paret efter gjorde ett försök med att göra dem lite smalare upptill. Det gick åt skogen….Sen har jag inte försökt igen. Kanske jag gör ett par till, för att komma ihåg tekniken, eller så kanske jag inte gör det. Det finns ju så många mönster på andra roliga stickade vantar jag vill göra också :-)

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna