VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tvåändsstickade vantar!!!!

DSC_0139[1]Hipp hipp hurra!! Nu har äntligen storasyster Virkmamma fyllt år och jag kan visa upp hennes presenter! Eller egentligen har hon inte fyllt men det har kalasats för henne.

I present av mej fick hon ett par tvåändsstickade vantar, som ni ser ovan. Jag började dessutom väldigt hurtigt med att skriva ner mönster, men sn när det var dags för tummen så kom jag av mej. Kommer det någongång ett mönster så kommer det efter att jag gjort ett par till mej själv, så skrivs tummen ner då… De är som sagt tvåändsstickade, i 2-trådigt ullgarn från Kampes och jag använde stickor 2,5 mm. Väldigt rolig stickning! Jag tycker verkligen att det är hur roligt som helst att tvåändssticka!

Sen fick hon också en projektpåse, modell lite lite större och en pytteliten tillbehövspåse att ha lite smått som alltid är bra att ha när man bär en stickning med sej. Själv har jag alltid en i handväskan, men det är nästan så jag skulle vilja ha en i varje projektpåse…

DSC_0143[1]Inte de bästa bilderna men så kan det bli när en 3-åring står bredvid och vill att jag ska ta kort på honom istället (jag hade redan tagit en massa bilder på hans fötter, precis som han ville innan, men tydligen så räckte inte det…)

Virkmammans man kalasades det för också och då jag har lite dålig fantasi upprepade jag förra årets succé och köpa lite olika, förhoppningsvis, roliga öler åt honom. Pappa fick samma sak i farsdagpresent. Ett litet tips om fantasin tryter – köp lite rolig alkohol!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna