VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jolly Jacket

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Virkat

Jag har lite garn som passar bra till virkning och nu har lite av det blivit till två Jolly Jacket. Jag har virkat båda i den större storleken men en med virknål 5 mm och en med virknål 4,5 mm. Jag tyckte att den jag virkade med 5 mm blev lite lös… Någonstans uti världen ska de få resa för att värma ett litet barn :-)

DSC_0117[1]

 


Kommentarer


  1. Josefin augusti 5, 2014 on 11:05 Svara

    Hejsan! Jag googlade lite efter virkråd men det var lite svårt. Din blogg kom upp och jag ser att du är väldigt duktig på virkning! Har du tid att förklara för mig som precis har lärt mig virka, varför arbetet blir bredare och bredare när jag gör försöker göra ett rakstycke? Jag tar den sista maskan innan jag byter varv, gör en luftmaska och vänder men virkningen växer? Jättetacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna