VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En uppdatering

Det blir lite dåligt med uppdateringar här. Min liv har bytt lite fokus någongång detta år och bloggen känns inte riktigt lika viktig. Det har mer blivit en garnrelaterad blogg än barn relaterad. Det kan bero på att jag, för att enligt mej, göra ett bra inlägg vill ha med bilder och halva faderullan och med en dator som är seg värre en än pensionär och med en kamera sommarns lite stor för att släppa runt på så har det ofta blivit att det är när projektfoton ska tas som den kommer med. Barnen har alltså inte blivit så förevigade…. Nu har vi iofs fått en ny dator men den är av modell större och vi har inte lärt känna varandra än.

Men nu har jag motiverat mej med en ny paddan, med kamera! Så kanske det kommer lite mer impulsinlägg nu :-)

Detta inlägg blir dock bildlöst då ljuset är kasst och jag fattar inte hur jag får igång blixten.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna