VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På stickorna

Jag tänkte ägna ett inlägg åt vad jag garnar med just nu. Rbriken blev ”på stickorna” men jag har även en del på virknålar :-)

DSC_0243Något som suttit på virknålen ett tag är detta, detta som någongång ska bli en filt. Har jag tänkt iallafall. Det är inget jag virkar på regelbundet så risken finns att den kommer ta väldigt lång tid på sej att bli färdig…

DSC_0244Dessa tvåändsstickade vantar har jag också hållit på med ett tag. Men nu har jag stickat förbi tumkilen och då går det genast lite fortare igen :-)

DSC_0246Här ser ni början på en kjol, snart är resåren färdig och sen väntar ett litet halvsegt parti med enbart slätstickning för att sen avslutas med en spets. En halvegendesignad modell som jag tror kommer bli bra.

DSC_0247Här är en nästan färdig grytlapp, stickad av garn jag köpte en gång i tiden till något annat som inte blev bra. Eller det melerade iallafall. Det svarta köpte jag för mycket av en gång i tiden. Så nu får allt blir till grytlappar och jag tänkte ta med dem på loppis någongång.

Sen har jag några ufo:s men dem talar jag inte högt om…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna