VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Garnbyte

Nu har jag varit med i mitt första garnbyte, fler lär det bli, någongång, men jag har ju sagt ett tag att jag ska sticka av garnstashen ett tag och det gör jag, men jag verkar köpa garn i snabbare takt än jag stickar…

DSC_0237Bok, lite mönster och garn i en bomullsblandning. Lite tråkigt dock att garnet inte passar något av mönstren. Det hade varit kul att få något ”matchat” inte för att man måste göra just det, men det hade varit lite roligt.

Detta skickade jag…

DSC_02123 härvor med ullgarn från Cascades, ett garn som jag själv är mycket sugen på (jag fyller ju år i sommar….) mjuk och gosigt kändes det iallafall. Och jag ångrar att jag inte köpte till mej själv också.

Men det gjorde jag inte, av den anledningen att jag har en plan. Först leta mönster jag vill sticka och sen leta garn. Kanske det kan få garnstashen att minska lite? Jag lever på hoppet :-)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna