VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Roundabout DK ribbed baby vest

För ungefär 4½ år sen, när jag började sticka, så stickade jag, som andra sak (den första var en misslyckad halsduk) en pippi-tröja till mitt stora barn som då var lite mindre och det blev garn över. Mycket mer än vad jag trodde, fick en oöppnad nystan över…Snuttarna och det oöppnade nystanet har blivit liggandes tills nu. Nu har det blivit en liten bebisväst som får åka ut någonstans i världen till någon som behöver den.

DSC_0189Då jag försöker banta garn så var min målsättning att garnet skulle ta slut, framförallt det blå och röda. Av den anledningen blev ränderna inte riktigt som jag tänkt mej. Jag hade tänkt att ränderna skulle bli rutiga, eller hur jag nu ska beskriva det, men jag upptäckte att det röda och det blå garnet inte tog slut som jag tänkt + att resåren inte alls kom till sin rätt när jag flerfärgsstickade den, det blev lite konstigt, men värmande. Som ni ser på avmaskningen så gjorde jag mitt bästa för att göra av med alla snuttar :-) Lite blått och väldigt mycket vitt blev det kvar, tillsammans med 2 bruna nystan så kommer det nog bli något mer värmande till något barn någon annanstans :-)

Här finns mönstret för er som vill sticka och för er som vill ha mer inspiration så rekommenderar jag ett besök hos Husmorsskolan där det idag är symöte :-)


Kommentarer


  1. x-handarbete-pyssel april 8, 2014 on 08:42 Svara

    Tjusig väst!
    Och så glad liten ute i världen och dens mamma kommer bli!
    Här garnbantas det också, fast jag virkar mest babyfiltar och grytlappar just nu…

  2. Ingvor april 9, 2014 on 07:56 Svara

    Så fin väst, jag gillar mönstret, och färgerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna