VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Projektpåsar

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Sytt

En stickning måste ju förvaras fint! Så för ett tag sen fick jag och Virkmamma tid att tillsammans ta oss till en liten handarbetsaffär strax utanför samhället där våra föräldrar bor och min symaskin överlevde servicen så tog jag mej en sydag. En dag då precis allt kändes skit så satte jag mej och sydde, tårarna rann och sorgen lättade och fram växte några projektpåsar. Totalt 3 till mej och en till Elisia.

DSC_0178De prickiga tygerna samt dragkedjorna är nyinköpta, resterande tyger hade jag låg hemma. De prickiga påsarna är alla fodrade med svart, tunnt tyg från ikea som jag en gång i tiden tänkte sy gardiner av. Riktigt hur jag tänkte då vet jag inte men nu blev iallafall lite använt. Den svart/vit mönstrade påsen/väskan fick även handtag och ett betydligt roligare innertyg, som dock inte fastnade på bild…

DSC_0179Den lilla påsen är lite väl liten för att ha något projekt i men i den har jag måttband, sax, stoppnål, markörer m.m och bärs numera alltid med i väskan. väldigt bra att ha!

Det var heller inga som helst problem med att hitta projekt att lägga i de olika påsarna :-)

Detta blir mitt bidrag till veckan symöte hos Husmorsskolan, kika in där för mer inspiration!.


Kommentarer


 1. Fidike april 2, 2014 on 12:57 Svara

  Vad fint med snyggt förvaring!

 2. Annika april 2, 2014 on 02:11 Svara

  Fina påsar och visst funkar det bra att använda skapandet som en kanal ut för känslorna. Ibland behöver man lätta på trycket eller tårarna och varför inte bakom symaskinen :)

 3. Anna april 2, 2014 on 08:48 Svara

  Verkligen fina påsar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna