VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bättre foton

Då har det här arbetats lite med tekniken. Min sambo har varit så alldeles underbar (som han faktiskt kan) och formaterat datorn åt mej. Lite seg är den fortfarande men den fungerar!! Och det tackar jag för :-)

Laddaren till kameran hittade jag själv. Bland batterierna istället för bland laddarna…Nu ligger den i kameraväska så det återstår att se om jag hittar den nästa gång den behövs. Det här med att sortera och kommer ihåg var saker sorteras in är inte min starka sida. Jag är däremot väldig duktig på att slarva bort saker, något ska en ju vara bra på!

Elisia och jag tog oss en promenad förut när Elmer sov middag och när vi var hemma passade jag på att fota mina tvåändsstickade vantar och min Vegamössa.

DSC_0145Hade ingen fotograf så vår halvslaktade syrenbuske fick agera modell :-)

DSC_0144Tyvärr så sticks mössan lite, så det blir nog till att sticka en innermössa, någongång, i något mjukt mjukt garn.

DSC_0141Två små snödroppar jag vi i rabatten, och en massa tulpaner kommer det att bli också. En liten undran till er alla, vad har ni som växer upp efter tulpanerna? Det är ju bara fina en stund och det vore skönt med några perenner så att jag inte behöver gräva ner en massa blommor varje år… Jag vill ha en fin trädgård men den får gärna sköta sej själv :-)

Har fått lite frågor om tvåändsstickning var svårt, och nej, jag tycker inte det. Men då har jag gåt en kurs och verkligen fått hjälp med att lära mej. Lite krångligt i början, absolut, men efter ett tag släppte det. Aviga maskor tycker jag däremot fortfarande är skitsvårt, men i dessa vantar är det enbart räta maskor. I mobilfodralet (obloggat) var det en del aviga maskor och rytmen försvann när det var dags för dem. Har också börjat på ett par nya vantar och på dem har jag lite aviga varv och dem svär jag över…Men det är himlans kul och det blir verkligen jättefint! Så till alla er som är sugna på att testa – GÖR DET!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna