VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lördag

Denna lördag blev lite mer ovanlig och lite mer innehållsrik än lördagarna har varit på länge.

Till att börja med så startade Elmer den vid 7, halv 8 var vi alla fyra i sängen (en 140 cm säng har vi) (det var lite trångt) ca 5 minuter senare så gick jag och barnen upp. Tvätt kördes igång och frukost serverades. Så långt var allt som en vanlig lördag.

Något lite mer ovanligt var att jag strax efter 10 åkte iväg till Friskis och svettis för att träna! Det är väldigt ovanligt. Ett muskelpass blev det så nu har jag ont lite överallt i hela kroppen och det lär göra ondare imorgon. Då var jag inte ens i närheten av att lägga på så mycket vikt jag har när jag var som mest vältränad…Men nästa gång blir det kanske lite mer :-) Ett klippkort köpte jag så 12 gånger måste jag ta mej dit!

Efter det gick jag och barnen ut i snön, det är rätt vanligt en lördag, det lite mer ovanliga var att Robban städade under tiden. När jag och barnen kom in så var det undanröjt och bara för mej att kör runt med dammsugaren. Innan jag gick in så fick Robban också vara fotograf och fota mej i min nystickade fina mössa. Ett eget inlägg kommer om den. Det är den värd!!

Sen har det lixom bara flytit på helt lugnt, ivanligt! Inga stora konflikter mellan barnen utan bara lek och full fart. Och ett bad med avbrott då Elmer passade på att bajsa i badet….

Nu till det mest ovanliga!! Vi är barnvakt till lilla söta Julia. Mina barn var världens stoltaste kusiner när hon kom och de satt alla och gosade i soffan. Elmer hade dock lite svårt att sitta stilla, men det gick bra. Och allt gick kanonbra tills det var dags att äta gröt. Då blev den lilla damen så arg så arg så jag gav upp. Men efter blöjbyte och efter att pyjamasen åkt på så sög hon i sej en massa ersättning och somnade på direkten och sover fortfarande. Känns lite lyxigt på nåt sätt med barn som somnar vid 7, mina kommer garanterat vara vakna tills Melodifestivalen är slut…IMG_0172Elmer gjorde en dykning i snön när han åkte pulka, fick bl a snö innanför glasögonen men var lite nöjd och glad för det. Själv tyckte jag han såg så kul ut så jag skrattade som en galning.

Jag har en liten fundering till mina glesa blogginlägg och jag tror helt enkelt att det beror på min sega dator. Allt med den tar fruktansvärt lång tid.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna