VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

20 sanningar om mej

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Stina

Jag har sett på Instagram att några kändisstickare blir utmanade till att lägga upp 20 sanningar om sej själva. Jag har inte blivit utmanad men jag utmanar mej själv ändå…

1. Jag är värdelös på att kallprata och kallar mej själv för social inkompetent. Jag kommer sällan på vettiga saker att säga, vilket gör att jag istället är tyst och det finns säkert dem som tycker att jag då är lite knäpp, men det får vara så.

2. Jag är extremt kräsen vad gäller mat. Det finns fler maträtter jag inte tycker än jag tycker om. Jag är också livrädd för att smaka nya maträtter.

3. De enda grönsakerna jag äter är morötter och de ska vara råa och grillade majskolvar. Det sistnämnda lärde jag mej att äta i somras.

4. När jag fick höra att i Kina så rycker de pälsen av angorakaniner blev jag ordentligt upprörd!! hade jag haft en större städgård med ett bra förråd så skulle det förrådet bli kaninhus och jag skulle skaffa mej mina egna angorakaniner, klippa dem själv och spinna mitt eget garn och sticka mina egna kläder.

5. Spinna garn har jag aldrig provat på och vet inte om jag är sådär jättepeppad på det heller.

6. Sticka gör jag däremot väldigt gärna, mer än gärna. Så mycket att jag har planer på att slå vad med mej själv att under ett år endast sticka årets kläder till mej. Dvs att inte köpa några kläder till mej utan bara sticka. möjligtvis att jag får göra undantag för underkläder och tights.

7. Jag har köpt på mej på tok för mycket garn så platsen där garnet förvaras är proppfullt.

8. Jag tycker om att sticka till välgörenhet, jag är dock sämre på att få iväg kläderna jag har stickat så det ligger just nu bara i en kartong.

9. Jag vill jättegärna ha en bebis till. Min sambo vill inte ha en bebis till. Jag tjatar och han slår dövörat till.

10. Jag vill gärna ha det fint och städat här hemma, men jag hatar at städa och jag blir ofta dumsnål när det gäller att köpa saker till hemmet. Vilket gör att det ofta är stökigt och det blir aldrig riktigt så som jag vill ha det.

11. Jag jobbar som förskollärare vilket är ett skitkul jobb och betydligt mer utmanade än många kan tro. För att bli förskollärare så krävs det 3½ års universitetsutbildning och det märks INTE i lönekuvertet! Det gör mej förbannad.

12. Jag har en liten rosa minilaptop som tjänat mej hur bra som helst under några år. Den börjar dock bli lite sliten men jag hoppas den kan bli bättre av en formatering.

13. Jag vill ha en självgående dammsugare.

14. Jag har ett långt ”krockregister”, min sambo har nu hotat med att nästa gång jag krockar så får jag betala själv…

15. Jag lärde mej att dricka kolsyrad läsk när jag var 16 år. Jag var då i Danmark och orkade inte förklara att jag vill ha nåt som det inte var kolsyra i, det var enklare att bara säga att jag ville ha en cola.

16. Min favoritklädsel är tights och tunika/klänning och converse. Jag kan inte gå i högklackat.

17. Jag känner en njutning i att rensa bort saker. Att få en känsla av att vi får mindre saker här hemma!!

18. Jag blir skitförbannad när folk inte tänker på miljön. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. Att då inte göra så enkla saker som att sopsortera förstår jag inte. Att en del äldre människor resoneras att ”jag kommer ändå dö snart” anser inte jag hållbart. Jag tycker att vi människor i väst gör för lite för att värna om miljön.

19. Jag tycker om att elda ljus och i kaminen.

20. Jag älskar choklad!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna