VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julen är på plats

Dvs – julgranen är uppställt, ljusbeklädd och pyntad! Jag har som mål att alltid hinna på fram den till Lucia, så blev det inte detta år men den kom fram i lördags iallafall :-) Några hemgjorda pyntisar finns i granen men jag gissar på att de inte syns så bra. Elisia hade idag på förskolan gjort ännu fler! (Elmer är nu kvitt sin hosta!!)

DSC_0039Granen hos oss är ALLTID sne, även om vi alla är nyktra när den blir uppställd. Elisia har lagt paketen hon har gjort under granen men Tomten har ännu inte varit här och levererat! Hos ett barn på jobbet har däremot haft tomten hemma hos sej och fått alla julklappar levererade och jag fick då veta att vi måste lämna ytterdörren olåst en natt! Undrar bara om Tomten fixar att stänga av larmet?

Idag så åt jag även andra julbordet för i år. Gott var det men jag som inte är någon stor matälskare så kan tycka att det här med julbord är lite överreklamerat. Men det är jag det. Köttbullar och potatis så är jag nöjd.


Kommentarer


  1. Madde december 19, 2013 on 12:36 Svara

    Julbord är överreklamerat och då är jag numera en stor matälskare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna