VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vab

Bassiluskan är här. Usch vad jag inte gillar henne!! Elmer hostar och snorar :-( Så nu är vi hemma och myser/går varandra på nerverna. Jag tycker att han ska sitta lite still och ta det lite lugnt – han tycker att han ska springa runt och vara nakenfis. Just nu har vi en kamp om vem som ska ta på honom kalsongerna. Han kan klä sej själv och det anser jag att han ska göra – han tycker att det ska jag göra.

Igår var jag och Elisia på kalas, Elmer lämnade vi hemma med Robban då han har bassiluskan som inneboende…Födelsedagsbarnen var min ena systerson och min syster som fyller i januari passade på att kalasa för sej också. Himlans praktiskt måste jag säga. Kalasbarnet fick pippimöbler och ”kritor med skaft” + att jag vände honom upp-å-ner och gungade honom ett par gånger. Så nu hoppas jag att jag är hans bästa moster 😉 Syster fick presentkort och ett par raggsockor, är dock inte helt nöjd med färgvalet men när jag handlade garn så fanns det tyvärr inte så mycket att välja på…

Sen fastnade ingen av dem på bild men jag, Elisia och lilla Julia fastnade på bild!!

DSC_0062Elisia valde att jag skulle ha gröna strumpbyxor. De senaste strumpbyxorna har tyvärr gått sönder vid ena stortån, det har alltså hänt flera gånger, trots en inte särskilt lång tånagel. För att itne slänga bort hela strumpbyxan så har jag helt enkelt klippt av foten, så nu har jag några tunna par leggings istället.

DSC_0063Sötaste Julia och snyggaste jag :-)

DSC_0068Finaste Elisia med sötaste Julia.

För att göra något vettigt av denna VAB-dag så förbereds lite blogginlägg, jag tvättar och jag virkar (skulle gärna sticka på en liten bebiskofta jag håller på med men den stickningen glömde jag på kalaset…).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna