VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite av livet

Jag tror att jag har satt nytt personligt rekord i bloggpaus. Tur att det är min egen blogg och jag bestämmer. Jag har nämligen haft absolut ingen inspiration och massor att göra på jobbet. Så då har jag helt enkelt låtit bli, det har känts vettigare än att bara skriva blahablaha. Vilket det iofs kan bli nu också då min mobil inte vill koppla ihop sej med min dator och jag har inte lyckats få igång bloggandet via mobilen…Finns också risk för att det blir en bild som inte har något som helst att göra med inlägget. Sånt är livet ibland.

Annars så har det varit Lucia idag, eller idag har jag inte lussat ett enda dugg men igår blev det dubbelt upp! Först på barnens förskola och sen på jobbet. Här hade jag nu tänkt att ladda upp en bild på Elisia och sen en på Elmer, Elmer ville för övrigt inte alls gå i något Luciatåg och det är inget jag begär heller så han satt och mös med Robban medan Elisia sjöng för full hals!

På jobbet hade vi en gemensam sångsamling tillsammans med föräldrar, syskon och lite andra släktingar. Mysigt men väldigt trångt!! (här tycker jag att kommunen jag jobbar på kan öppna plånboken och bygga ut förskolan, vi har det trångt!). Idag firade vi Lucia lite mera men då med bara barnen. Jag önskar att jag fick visa bilder för det var verkligen fullt ös!! Tomten och Bocken kom och hälsade på, barnen fick rida på bocken, som pruttade så barnen ramlade av och alla skrattade som bara den!!! Det kom också några möss som dansade tillsammans med oss till ”Mössens Julafton” väldigt uppskattat av barnen!

Annars så börjar både julklappar och presenter att ta form och imorgon ska granen kläs! Det gäller att vara ute i tid så att julen kan avnjutas i lugn och ro!!

085Så här såg granen ut för 2 år sedan, då stod den i tv-rummet pga renovering i resten av huset (vi är fortfarande inte klara). Bilden påminner mej om att granen i år INTE kommer att ha några blå kulor och att Robbans blå hemska djurgårdskulor eventuellt kommer att vara borta när granen ska kläs.


Kommentarer


  1. Madde december 16, 2013 on 07:04 Svara

    Barnen fick inte med snoppen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna