VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1:a advent

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Advent

Första advent idag och idag så hade jag tänkt bli klar med alla julklappar och köpa några födelsedagspresenter. Men öppettiderna på stan samarbetade inte helt med mej. Att öppna 12 när jag behöver vara på gymnastik med Elisia 11:30 är inte okej! Men men, det finns en dag imorgon också och ser jag bara till att åka i väldigt god tid till stickkafét så borde jag hinna med något innan och resten får jag ta på onsdag efter jobbet sen ska jag banne mej vara klar och bara njuta av julen!

DSC_0019Köket.

DSC_0020Hallen.

DSC_0028En del av vardagsrummet, resten fick ni se igår. Det var allt för bottenvåningen. Granen kommer att komma någongång också :-)

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas åt att få fira advent!

Trevlig första advent på er alla!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna