VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nya böcker

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Böcker

Jag tror att jag har glömt att visa lite fina böcker jag köpte för ett tag sedan.

20131124 0142 mönsterböcker fulla med inspiration. I ”Vantar för alla årstider” finns det hur mycket fint som helst! När jag får börja köpa garn igen (jag har ju en del jag måste förbruka först) så ska jag sticka mej ett par ”Folke”, de verkar enklast och då jag aldrig har stickat vantar och bara några enstaka gånger stickat med flera färger så känns de bäst att börja med. I ”sticka halsdukar kragar och snibbar!” så har jag hittat både en sjal till mej och en halskrage till Elisia och till dessa har jag redan garn hemma!! Så de kommer att stickas så fort något annat är färdigt!

Inspirationen flödar!!!

En Chick-litt bok blev det också. Det behövs ibland och då jag redan läst de andra böckerna i den serien så måste jag ju bara läsa den sista också. Eller nästsista med ABC-boken om familjen Walsh har jag hört inte ska vara någe vidare…


Kommentarer


  1. Fia november 25, 2013 on 05:07 Svara

    Mönsterböckerna vill jag titta mer i. De verkar bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna