VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Målande barn och vardagens rull…

Vab till trots många gånger räcker verkligen inte tiden till, vardagen bara rullar på och helgen blir det inte alltid så mycket med. Huvudvärk deluxe alltför ofta. När släpper det hela? När kommer tiden att räcka till allt som både behövs göras och till allt det jag vill göra? Ibland undrar jag bara…En strulande dator har jag också…

Men nu skulle jag inte gnälla om det. Utan visa lite bilder på vad jag och barnen gjorde i helgen. Först knådades det trolldeg som jag kvalade ut och barnen gjorde handavtryck på. Barnen fick göra lite egna skapelser också.

Dagen efter fick de måla. Nu ligger allt på tork i väntan på att det verkligen ska torka sen ska det bli tavlor på någon vägg :-)

IMG_1114[1]IMG_1111[1]

 


Kommentarer


  1. Ann-Sofie oktober 24, 2013 on 08:37 Svara

    Det finns nog inget svar på frågan när tiden räcker till, men jag kan ju berätta att det är betydligt enklare för oss att få vardagen att gå ihop med ett skolbarn än med dagisbarn. Småbarnsåren är nog det tuffaste, så det lättar säkert snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna