VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grytlappar

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Virkat

Idag är det tisdag och det innebär ju symöte hos Husmorsskolan! Idag ska jag visa er mina nyaste grytlappar, av enklast möjliga modell.

IMAG0373En massa stolpar fram och tillbaka och sen virka en liten ögla och klart! Garnet är Soft Cotton från Järbo, dubbelt garn har jag använt, ett vitt och ett melerat och virknål 4 mm. Svårare än så behöver det inte vara. Jag hade planer på att göra en svart kant runt men efter en virkad sida så såg jag att det var inte det jag ville ha just nu.

För att se vad de andra i Husmorsskolans Nya Syförening har gjort så klickar du HÄR, massor av inspiration!


Kommentarer


 1. karin-ida oktober 1, 2013 on 05:20 Svara

  jättefina, i sin enkelhet! garnet blev effektfullt!

 2. susannesblogg oktober 1, 2013 on 07:34 Svara

  Snyggt med rutmönstret och att den svarta färgen är melerad.

 3. Ingvor oktober 1, 2013 on 07:41 Svara

  Vilka snygga grytlappar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna