VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En massa garn

Jag har ju gått lite i rensandets tider. Jag har sålt en massa barnkläder på tradera, slängt en massa små McDonaldsleksaker, sålt lite grejer på loppis, skänkt en massa till nåt ställe dit mamma körde dem.

Bland garnerna har jag också försökt rensa lite, inte genom att slänga eller ge bort utan genom att sticka och virka som en galning och sen INTE köpa några nya garner. Att inte köpa något alls funkar inte för mej men däremot lite begränsat köp. Min tanke var att för vartannat garnnystan som tog slut så fick jag köpa ett nytt. Observera att det står ”min tanke var” för jag klarade det inte. Idag på posten så hämtade jag ut en paket…

IMG_20130912_162404Inte mindre än 20 nystan låg det i paketet, tillsammans med det jag har hemma så ska det bli en klänning till Elisia, kofta och sjal till mej och lite julklappar till diverse småfolk.

För att få köpa alla dessa nystan så skulle jag alltså ha stickat upp 40 nystan, det har jag inte gjort. 5 nystan hade jag stickat upp innan jag hämtade ut paketet och ytterligare 1 stickade jag upp på eftermiddagen. Men för att kunna färdigställa tröjan som jag stickade på då det sista nystanet tog slut så måste jag köpa ett nystan till då garnet tog slut, alltså måste jag sticka upp ytterligare två nystan.

Så nu är mitt garnuppdrag att sticka/virka upp 34 nystan och när jag köpt det sista till tröjan så blir det ytterligare 2, alltså 36 nystan som ska förbrukas.

Anledningen till detta är att garnet tar för mycket plats. Hyllan är överfull. Det som köpts idag ligger kvar i påsen och blir nog liggandes där ett tag…

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna