VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Helgen, lite tråkigt uppradat

Var tog tiden vägen?? Två fullsmäckade och väldigt givande studiedagar + en lördag som startade med att sälja saker på loppis och sen brännboll med halva tjocka släkten och sen utgång. Vad hände med min datortid? Med min sticktid??

Två fullsmäckade studiedagar med både studiebesök, bra diskussioner och en bra planering för avdelningen jag jobbar på. Jag är nöjd, men var väldigt trött båda dagarna när jag kom hem. På fredagen efter jobbet åkte jag dessutom iväg till lördagens Loppis för att ställa upp alla grejer.

På lördagen var det som sagt Loppis och jag ångrar att jag inte tog kort på mitt bort för det var fullt!! Väldigt fullt!! Oförskämt lite sålde jag också men då jag lämnade kvar allt som inte blev sålt (utom barnkläder, de kommer läggas ut på tradera när jag orkar, och barnböcker, de får flytta in i hyllan igen) hos min föräldrar (som sen kör iväg det till bra och begagnat) så fick jag inte med mej särskilt mycket hem. Det känns skönt, väldigt skönt!!

Efter loppisen blev det brännboll. Jag hamnade inte i samma lag som Robban så jag vann inte. Robban var lagledare och valde inte mej?! Hur tänkte han där? Jag är kass på att skjuta och springa men jag kan ta lyror!! Sen blev det grilla och kub. En omgång kub hann jag vara med på innan det var dags att dra hem för att sedan gå ut. Kublagen var könsfördelade och tanterna vann i bäst av 3.

Utgången blev lugn för min del då jag var fruktansvärt trött!! Halv sen väckte Elisia mej då hon var kissnödig. Hann lagom somna om då jag (och Robban) fick en chockväckning då Elisia ställt sin väckarklocka på väckning strax före 6…jag flög upp och slet ut batteriet. Elisia vaknade däremot inte. Sen hann jag lagom somna om så vaknade Elmer vid 7 och ville sova hos mej och Robban. Lagom till jag skulle gå upp vid 8 hade Elmer slutat skruva på sej och jag hade somnat om. Så trött var jag. Därför blev det lugnt.

Idag har det varit en sån där tråkig söndag med städ och tvätt. Börjat tömma poolen har vi gjort också. Vad hände med sommar i augusti också?

Lagat riktigt god fisk till middag gjorde jag och med lite tur får ni receptet imorgon.

Nu ska jag ta mej lite sticktid (jag skiter alltså i att det bredvid mej ligger en stor hög tvätt som vill vikas).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna