VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Spegel, spegel på stolen/väggen där…

Familjen Vacker måste ju få se hur vackra de är, eller hur?? Det har tyvärr varit lite problem med det genom åren som jag och Robban har haft tillsammans.

I den lägenheten jag bodde i när vi träffades satt en helfigursspegel i den pyttelilla hallen. Den spegeln köpte jag när jag bodde i min första lägenhet och jag tror den stod lutat mot en stol i närmare ett år innan den kom upp på väggen…

Samma spegel fick följa med till nästa lägenhet, men jag kommer faktiskt inte ihåg om den kom upp på väggen eller inte. Bodde inte där så länge men den borde ha kommit upp med tanke på att Robban bodde hos mej.

Lägenheten efter det var en 2:a och där kom den upp i hallen, relativt snabbt tror jag t.o.m.

Sen växte vi ur den lägenheten. Elisia roade sej med att vakna varje gång jag och Robban gick och la oss och vägrade somna om förrän hon fick sova hos oss. Så vi letade och lyckes byta till oss en 3:a. I den lägenheten stod spegeln lutat mot något bra länge, bl a mot en stol i köket. Jag vet jag tog kort på mej när jag var halvvägs genom graviditeten med Elmer och då stod den fortfarande i köket och då hade vi bott där i nästan 2 år…Till slut så kom iallafall spegeln upp i hallen. Jag vet att på sommaren när vi bott där i 2½ år så satt spegel på plats. Ett halvår senare så flyttade vi…

I huset så vet jag inte hur länge vi bodde innan samma spegel kom upp på väggen. Gissningsvis nån månad eller så. Spegeln hamnade i hallen på övervåningen. Samma spegel har jag iallafall haft genom åren. 10 år totalt. Nu är det dags för den att gå i pension.

För förra helgen hittade jag nämligen nya speglar. 10-årsspegeln har jag varit rätt trött på. Den är lite tråkig. Så jag har länge velat ha nya men inte riktigt vetat vad jag vill ha samtidigt som jag varit för snål för att lägga några större pengar på det. Och att sätta upp speglar har inte varit prio 1 här, vi vet redan att vi är vackra :-) så i hallen på bottenvåningen har vi inte haft någon spegel fram tills nu.

Förra helgen hittade jag som sagt nya speglar och i måndags så satte jag och Robban upp dem. Det måste på riktigt vara rekord för oss när det gäller att sätta upp speglar. Endast 1 vecka och 1 dag låg de kvar i kartongerna!!

IMAG0325Detta är spegeln i hallen på bottenvåningen, på övervåningen sitter en likadan fast större. Nu återstår bara för mej att byta bilder i ramen på hyllan. Det är samma bilder som det var i när jag köpte den för 4-5 månader sedan….


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna