VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Forna semestertider

I måndags började jag jobba efter en yberskön semester. Nu börjar jag känna av det! Trött i både kropp och huvud! Men det som nästan känns jobbigast är att jag inte alls hunnit göra det jag ville på semestern!!

Dels saker jag ville göra, å andra sidan har jag gjort mycket annat roligt men sen också saker jag ville få gjort. Lite målning bland annat. Lite blev gjort och en del blev inte gjort. Så idag på eftermiddagen har jag tokmålat. Imorgon målas det projektet klart. Jag önskar på riktigt att jag tyckte det var kul att måla men jag erkänner att det tycker jag inte. Men jag är väldigt förtjust i slutresultatet så jag antar att jag får bita ihop.

Bjuder er på lite badbilder från Västervik istället. Lysingsbadet var vi på. Campingen rekommenderas varmt men förboka, då hamnar ni vid mycket fräschare servicehus!

IMAG0311IMAG0290Efter en hel veckas tjat så badade äntligen Elmer! En riktig liten badkruka är han, i badkaret är han däremot väldigt glad :-)

Längtar tillbaka till ”lunget” som blir när vi campar, fast i en större husvagn!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna