VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Smörgåsar och godis

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Virkat

Idag är det tisdag och det är symöte hos Husmorsskolan! Idag visar jag er något som jag inte gjort själv men som någon annan gjort mycket fint.

När vi var till Västervik tidigare i somras så hittade jag en helt underbar liten second hand butik, främst för barn men också för deras mammor (och alla andra tanter). Busfrö hette butiken, inga kläder inhandlades (barnens garderober behöver inte fyllas på snarare rensas) men jag hittade jättefina virkade leksaker.

En massa virkad mat och godis fanns och lite fick följa med hem, jag hade gärna köpt mer men någonstans måste jag ju försöka behärska mitt shoppingbeteende. Jag tycker det ser mycker roligare ut med leksaker som dessa än en massa ”plastmat”, dvs leksaksmat gjort av plast.

DSC_0559Mitt shoppingbeteende lyckades jag tyvärr inte behärska så när jag fick reda på att min morbror var på väg till Västervik så fick han ett uppdrag: Att gå till Busfrö och köpa lite virkade pizzabitar….dessa fastnade tyvärr inte på bild då de är lite bortlekta just nu.

Nu är detta inget jag gjort själv men det kan ju alltid bli lite inspiration  till någon annan :-) För att läsa om vad de andra i Husmorsskolans Nya Syförening har gjort så får du klicka här!!


Kommentarer


 1. eddy augusti 6, 2013 on 07:23 Svara

  vilka söta smörgåsar!

 2. Kerstinsdottern augusti 6, 2013 on 08:54 Svara

  De ser jättegoda ut, speciellt godisarna!

 3. maria augusti 6, 2013 on 08:55 Svara

  jätte söta , kan tänka mig att du blir bjuden på mycket gott .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna