VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kolmården

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Resor

Nu var det ett tag sedan men Kolmården fick sej ett besök av oss denna sommar. Som vanligt så såg vi inte allt, det hinns liksom inte på en dag. Men barnen var både nöjda och trötta när vi åkte hem och jag hade fått se noshörningarna. Jag tycker verkligen att noshörningarna är otroligt häftiga. Det är något hos dem som jag verkligen fallit för.

DSC_0378Inte den bästa bilden men det är för att det inte går att ladda upp för stora bilder här…

Delfinshowen är ju alltid något extra, extra kul är att detta år så var det ett nytt tema på delfinshowen. Nu var det fokus på att behöva miljön och tänka ekologiskt för en hållbar framtid. Tycker det känns väldigt genomtänkt att det temat i just det forumet.

Tyvärr tror jag att många generationer är körda när det gäller att tänka för en hållbar framtid. Många idag tänker mycket ”slit och släng”. Visst att många återvinner m.m. och det är jättebra, men tänk om vi istället tänkte igenom att vi handlade och faktiskt minskade vår konsumtion. Hur mycket jag än gillar att shoppa så är det inte hållbart för vår miljö. Jag tror att generationen som våra barn är i kommer att få stå för tidigare generationers misstag.

Ett shoppingstopp vore på sin plats…Iallafall för mej.

Ett besök på Kolmården är något jag rekommenderar även om det är sjukt dyrt inträde.


Kommentarer


  1. Madde augusti 5, 2013 on 07:36 Svara

    Handla på loppisar auktioner mm då kan man shoppa mera till billigare pris

  2. Eva augusti 14, 2013 on 08:06 Svara

    Jag tyckte också att den nya delfinshowen var mycket fin. Hoppas att några fick sig en tankeställare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna