VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hallagården

Idag gjorde jag och mina systrar med barn en liten utflykt. Vi åkte till Hallagården. Där tittade vi på kaniner och hönor :-) Elmer var dock lite reserverad inför hönorna och ville att jag skulle backa vagnen. Kaninerna gick bättre, så det är väl kaniner vi ska satsa på 😉

DSC_0553Dalmatinerfärgade kaniner, en dalmatiner fanns också på gården, pga Elmer hundskräck så gick vi inte nära den.

Sen fanns det angorakaniner där, och det var väl dem som var anledningen till att vi åkte dit från början. Eller för det som går att göra med deras päls…

DSC_0556Angoraull, så otroligt mjuk och len!! Nu hittade jag tyvärr inget garn från dem i butiken, för ja, de som har gården spinner garn av angorakaninernas päls. Hade jag inte haft så mycket garn hemma redan så hade jag frågat efter garnet, det kan ju liksom ha hamnat på ett sådant ställe där jag inte såg.

DSC_0558Elisia satt länge och kände på angoraullen, så mjuk och len var den! Hon beställde genast en tröja, mössa och raggsockor i angoraull. Nu belv det inget garn denna gång men jag lever på hoppet om att mitt garnförråd någongång ska krympa lite och då kan det nog bli angoragarn. Nyfiken blev jag! Det fanns en massa stickat som visades upp och som var till salu också men inget följde med hem idag. Förutom lite fika som hamnade i magen :-)

DSC_0555En angorakanin.

Klicka på länken här för att komma till gården.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna