VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gammal bild

‘En del av er kanske har märkt det men detta har blivit en vecka med en massa tidsinställda inlägg (jag skrev detta i söndags utan en aning om om jag kommer ha internet på datorn eller inte, på paddan har jag det men jag gillar inte att blogga från den) (det beror nog på att jag inte kan trolla in bilder i den) (en gammal padda har vi). Iallfall så har väl inspirationen trytit lite så ni ska få se en gammal fin bild istället.

173Elmer och Alexander är väl inte helt fokuserade på kameran men Elisia är bra nöjd över att mysa med lillabror och lillkusinen :-)


Kommentarer


  1. Madde juli 21, 2013 on 08:26 Svara

    Söta barn vi har. Jag skulle också behöva fixa lite tidsinställda inlägg. Men använder mest paddan och än så länge kommer jag inte åt några bilder på den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna