VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En liten lista om mej

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Stina

Spiderchick får ofta besök av mej och nu är jag så fräck att jag snor en lista från henne. Jag fyller dock i mina egna svar.

Nämn en bra sak med dig själv: Jag är snäll, enligt mej själv iallafall, frågar du Elisia efter att vi varit och handlat så kommer hon att svara något annat.

Nämn en mindre bra sak med dig själv:  Jag är väldigt morgontrött!! Jag svär varje morgon när det är dags att gå upp för att åka till jobbet eller om barnen vaknat tidigt. Lyckligtvis har jag fått in dem i semestersovtider och jag hoppas det håller semestern ut!! De somnar vid 21-22 och sover till 8:30-9:30- Underbart!

Vad var det senaste du sa högt? ”Har du lagt min mobil någonstans?” en fråga ställd till Robban då jag upptäckte att istället för att min mobil låg på laddning så gjorde hans extramobil det. Han hade varit snäll och lagt den på sängen.

Vad var det senaste du googlade? Namnlappar från filur. En förälder på jobbet har jättesmarta namnlappar som hon sätter på sina barns kläder, vattenflaskor, skor, cykelhjälmar m.m. Googla själva så får ni se. Jag kommer köpa till terminsstarten i höst.

Vad åt du senast? Pannkaka.

I vilken bil åkte du senast? Volvon. Fick t.o.m köra då Robban körde hem passaten.

Hur skulle du se ut om du aldrig hade ändrat något med ditt utseende? Jag skulle ha råttfärgat hår. Jag skulle också ha underbett och tänder som satt lite huller om buller. En stor glugg har jag haft mellan framtänderna + att den ena var helt sne så jag bet på den. Innan de kunde sätta dit tandställningen för att fixa till gluggen så fick de dra ut en jädrans massa mjölktänder, kommer ihåg att på ena sidan så blev det nästan helt tomt på tänder där bak. Sen trillade jag ner i Svartån för 7 år sedan, DET VAR MÖRKT OCH JAG VISSTE INTE ATT BRYGGAN LÅG EN METER UT,  så istället för att gå ut på bryggan som jag hade tänkt så trillade jag i mellan ”fastlandet” och bryggan och slog då i en tand så att den trycktes in några millimeter i tandköttet. Tanden ville inte trilla tillbaka så idag är den skarvad. Det var den tanden som en gång i tiden satt snett så jag bet på den som blev skarvad så för att se det hela lite positivt så ser man inte längre att tanden har blivit lite misshandlad :-)

Vad är du rädd för? Att något ska hända barnen. Livsfarliga sjukdomar, bilolyckor, kidnappningar m.m. ibland vill jag göra dem till foster igen och trycka tillbaka dem in i magen. Det känns säkrare. Är rädd för att något ska hända alla dem jag bryr mej om men jag är mest rädd om barnen!

Vad var du rädd för när du var liten? Svårt att säga. I vuxen ålder kan jag snarare känna att jag var rädd för det ”man skulle vara rädd för” och det enda jag kan komma på nu är mörker.

Någon som inspirerar dig: Också svårt att svara på. Men människor som går sin egen väg och inte bryr sej om vad andra kan tänkas säga.

Värsta smärtan du råkat ut för: Att trycka ut en bebis genom ett pyttelitet hål. Det gör fruktansvärt ont. Det är värt det, och det är värt att göra det igen trots att man vet hur ont det gör. Men det gör fortfarande fruktansvärt förjävla ont.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna