VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag överlevde!!

Jag överlevde att fylla 30!!

Jag överlevde att åka bil själv med barnen i flera, flera timmar!! Jag höll däremot på att fastna i en fartkontroll. Lyckligtvis, för mej, så höll polisen på och undersökte den dära lasermojängen de har, han höll den riktad mot marken och tittade och pillade lite på den. Det tackar jag för! Hur kul är det att få böter? och på sin födelsedag dessutom? och på en födelsedag då jag fyller jämt? Jag vet att jag får hålla hastigheten men det är så svårt, min högre fot blir så tung när jag kör bil.

Jag överlevde också att sova själv med barnen i tält, två nätter!! Jag var helt övertygad om att Elisia skulle vakna massor av gånger och vara kissnödig, men hon höll seg båda nätterna. Hon vaknade visserligen vansinnigt tidigt den första morgonen men då gick min mamma precis utanför tältet. Jag hon t.o.m frågade om det var någon som var vaken. Elmer sov iallafall längst av alla den morgonen. Svinkallt var det också första natten, andra natten hade vi en värmefläkt hos oss i tältet. Då tycke barnen istället att det blev så varmt att de inte behövde ha täcke. Jag tyckte det blev precis lagom med täcke. Barnen stoppade jag om när de hade somnat. Andra kvällen ville inte Elmer sova och vrålade som fan och tyckte jag var dum. När han inte fick någon större respons från mej än att jag la ner honom och sa godnatt så ropade han på sin ”momo” istället.

Jag överlevde också en shoppingtur på Gekås i Ullared. Inte en kö så långt ögat kunde nå när jag skulle in. Två gånger var jag inne. Den enda kön jag såg var när jag skulle betala. Första gången hade jag så mycket som 2 kunder framför mej och andra gången hade jag 1 hel kund framför mej. Det där med att köa i flera timmar var inget jag märkte. En hel del blev det köpt också 🙂 Bilder kommer när jag orkar ta dem.

Tills dess får ni lite instagrambilder…

IMG_20130701_083342Resan började med frukost i bilen.

IMG_20130701_151730En full vagn inne på Gekås, men jag måste säga att jag är lite besviken på kläderna, både till barn och vuxna, jag har hela tiden fått uppfattningen om att det funnits mer. Leksaker och heminredning föll mej lyckligtvis i smaken. Det var nog mest det som följde med hem.

IMG_20130702_192455Dag nummer 2 så åkte vi till High Chaparral och på kvällen bjöd jag på glass, lite för att fira mej själv. Det var gott!! Glassen i mitten är helt klart min favorit, sen var en av de andra också riktigt god men jag kommer inte ihåg vilken.

IMG_20130703_100011Bilen var välpackad inför hemresan, även baksätet var fullt (förutom där Elisia satt) (men hon hade familjens alla skor vid fötterna, hon når ju ändå inte ner…). Min lillebror frågade mej om jag var bra på tetris när han såg bilen. Jag var då väldigt glad över att jag köpt en barnvagn som blir väldigt liten när den fälls ihop.

IMAG0252Hemma. Den stora gula väskan var verkligen fylld till bredden! Hade den inte varit det och hade det inte varit för att barnen fått öppna en del leksaker innan vi åkte hem så hade jag aldrig fått in allt i bilen.

Kul har vi haft!


Kommentarer


  1. DeMarkey -LiveYourDreams! juli 4, 2013 on 09:19 Svara

    Fy vad roligt det där lät!!! Att ha shoppat massor inne på Ullared! Vet inte om jag hade kunnat hitta nått där men har varit väldigt nyfiken på just få veta om det finns nått för alla, även mig där. Kanske till hemmet, barnen eller hygienartiklar bara?

    Grattis till dig, både att du klarade av att åka själv med barnen, tälta med barnen och att du faktiskt fyller 30 år! Stor tjej, haha. =)
    Varför åkte du själv dock? Fira födelsedagen själv? Låter lite ledsamt men det kanske det inte va?

    Trevlig kväll.
    /Diana

    • Stina juli 5, 2013 on 08:19 Svara

      Helt själv var jag inte, mina föräldrar, lillebror, systerdotter och mina barn var med. Men själva kalaset har jag imorgon!
      Jag tror nog att det finns något för se flesta på Ullared, det gäller bara att åka rätt dag så att man inte behöver stå i kö 🙂

  2. Madde juli 5, 2013 on 06:32 Svara

    Bebiskläder har de en del fint, annars är det lite tunt men man brukar få med sig en del hem ändå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna