VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Cirklar

Den här dagen gick inte som planerat. Min plan var att som vanligt gå upp, väcka barn, köra till förskolan, jobba och sen åka och hämta barn och åka hem. Så blev det också, fast jag fick bara jobba till 11 då ringde en av pedagogerna och berättade att Elmer fått feber…

Vad gäller handarbetet så är en del stora och en del mindre projekt igång, men inget är avslutat. Så jag tänkte helt enkelt bjuda er på en bild med cirklar. Exakt vad det ska bli av cirklarna har jag ingen aning om. Jag har sett en bild på en jättefin filt som någon i HNS virkade, jag kommer dock inte ihåg vem…Jag lever på hoppet om att jag ska ha tålamod till att göra något lika stort och fint!

DSC_0020

Cirklarna är virkade med virknål 2,5 mm och i garnet Nova från Järbo.

Hos Husmorsskolan hittar du länkar till andra i Husmorsskolans Nya Syförening!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna