VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Huvudstaden

Då har vi avklarat Sveriges huvudstad denna sommar. Trevligt var det 🙂 Vi hann med att besöka herr Thomas som nu är återinflyttad i sin lägenhet. Skansen, Gröna Lund och city fick sig också ett besök av oss. Lite barhäng på hotellet hann vi med också.

Barnen fick också vidga sina vyer med en båttur, tunnelbaneåkning och så fick de åka taxi. Elmer blev helimpad av taxibussarna som hade sätena vända mot varandra, att sitta mitt emot någon var riktigt häftigt! Jag trodde att han skulle tycka det var häftigt att åka båt då han kvällen innan stått och spanat in varenda båt som passerade utan för T:s lägenhet (han vinkade till alla båtar och en båtchaufför vinka tillbaka).

IMAG0200Vi spanade in lemurerna på skansen, Elmer är lite halvt livrädd. Det gick sådär med att få en bra bild.

IMAG0203Elisia hittade en bebislemur.

IMAG0206Plastkrokodilen var läskig även den. Elisia totalvägrade sitta på den!! De riktiga krokodilerna spanade de däremot mer än gärna på. Inne bland de läskiga djuren hittade jag också en orm som jag klappade.

IMAG0207En riktig  liten häst hittade vi som Elisia fick rida på, mot en extra avgift såklart. Senare på Gröna Lund hittade hon…

IMAG0208en oriktig häst!!! Vilken humor jag har 😉

Då jag tyvärr glömde den dyra kameran hemma så blev det endast dessa bilder tagna. Och jag måste erkänna att det var rätt skönt att inte gå runt med någon kamera. Helt plötsligt så kunde jag bara åka karuseller utan att behöva tänka på att föreviga det hela. En massa karuseller hann vi åka!! Elmer blev dock arg varje gång en karusell stannade. Att hoppa av och ställa sej i kö i igen var inte riktigt det han ville. Han ville inte stå i kö alls.

På söndagen, shoppingdagen, så hade jag planerat att göra ett stort hål i Robbans plånbok i form av en fin klänning. Så blev det inte. Till mej shoppade jag så mycket som ingenting. Barnen fick lite kläder och Elisia en leksak, Elmer hade fått en han med men han valde att sova istället. Kanske det blir en ekonomisk pojke av honom.


Kommentarer


  1. Madde juni 18, 2013 on 09:45 Svara

    På tal om shopping får du inte missa Panduros outlet i Ullared, ligger typ längst ner på parkeringen och sen hade de Kråke böcker för 20kr inne på Gekås, dock inte alla men om du saknar några kan du ju ha koll på vilka om de skulle ha dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna