VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pimpat sovrum

DSC_0037

Inspirerad av bilden från Underbara Clara som ni kan se längre ner så har jag ju gjort ett tappert försök till att pimpa sovrummet här hemma. The Master Bedroom. Som i verkligheten är huset minsta rum.

Sänggaveln har jag visat tidigare, den tog mej närmare två år att få till…För ett par månader sen så kom sängborden på plats. En superenkel pall från Ikea, de ska målas någongång när jag känner att energin och lusten infinner sej samtidigt. Sänglamporna är köpta begagnade, billigt och bra och lyser utmärkt. Igår ställde jag dit en blomma och ett doftljus på vardera sängbord.

Helst hade jag velat ha pelargoner men dem jag har är så små så det känns tryggast att ha dem i fönstret där de får mycket ljus.

Har tyvärr ingen före bild då det var för stökigt innan…skulle ju också kunna bjuda er på en bild på hur det ser ut mittemot sängen. Men där står bara en halvtrasig byrå med 70 000 saker på varav endast några få saker egentligen ska vara där.

Jag blev iaf nöjd med den enkla pimpningen och idag kom Robban hem med de fina prickiga påslakanen. Den storleken jag ville ha fanns ju inte här i stan…

Idag är det ju också symöte hos Husmorsskolan, har inget färdigt att visa upp men länka kan jag ju alltid göra. Eller sänggaveln kanske kan räknas? Den har jag gjort själv, med lite hjälp av han den där jag bor med :-) Superenkel är den.

Träskiva i lagom storlek. Sen häfta fast vadd, spänn ordentligt. Sen häftade jag fast ett tunt täcke från Ikea för att mjuka upp det lite och för att dölja skarven det blev mitt i vaddet. Sen på med ett vitt tyg, jag tog ett lakan från Ikea, har jag någon gång sagt att jag gillar Ikea? För att till slut häfta fast det grå tyget, som är väldigt tunt därav det vita tyget under. Det grå tyget är från början en gardinlängd och tro det eller ej, jag har köpt den på Ikea :-) Vill tillägga att vilket lager du än häftar fast, spänn ordentligt!!!!

 


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey -..Live your Dreams april 30, 2013 on 07:46 Svara

    Vad fint det vart. =) Duktig gjort av dig, händig kvinna medan jag själv skulle nog bara be fint till mannen om att få köpa en klar. =) Usch är inget händig alls på så sätt.

  2. Fia april 30, 2013 on 09:17 Svara

    Snyggt! Såna sänglampor har vi också tittat på men Erik vill inte ha några sladdar hängande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna