VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Påslakan

Screenshot_2013-04-29-07-16-10

 

Det finns ett påslakan från Ikea, redan när jag såg det första gången så kände jag att ”det där vill jag ha!!!”. Det bara lös Stina om det, trots att det inte var turkost, utan rött, som egentligen inte alls är min färg.Jag avvaktade iallafall inköp då vi skulle flytta och jag hade ingen aning om var vi skulle få för tapet i sovrummet. Det är ju lite kul om det matchar. Tapeten med ljusrosa/ljuslila med lite vitt och grått mönster. Kanske inte den bästa matchningen.

För några dagar sedan så kom jag att tänkta på det dära lakanet igen och tänkte att jag kan ju använda tyget till något annat. Kanske köksgardiner och till ”fina sittkuddar som bara glider runt på stolen”. Ett påslakan måste ju inte användas som påslakan utan tyget går ju att ha till annat. Och i ärlighetens namn så tycker jag att påslakan från Ikea är rätt så jobbiga då de saknar de två små hörnhålen som jag använder när jag sätter i nya lakan. Till ett enkelttäcke går det bra men jag och Robban har ett stort och då blir det rätt bökigt utan.

Men så fick jag syn på denna bild hos UnderbaraClara och känner att det är väl skitsamma om påslakanet inte till fullo matchar tapeten. Jag vill ha det ändå. Med pelargoner på sängborden.

Bild från UnderbaraClara.

Efter jobbet kommer Ikea få sej ett besök av mej och barnen för lite matintag, det kan vara så att det också följer med ett påslakan hem.


Kommentarer


  1. mmadde april 29, 2013 on 05:52 Svara

    Jag är också sjukt sugen på dessa påslakan men det får vänta då jag hade en fet räkning från me & i

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna