VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tråkigheter

Idag har det varit en riktig pissdag här. Jag skyller allt på egot jag bor med men jag gissar på att jag själv är precis lika delaktig… För mej rann droppen över när det blev tjafs om en kycklingfilé, en jävla kycklingfilé? När det finns 10? Botten nådd. Jag måste växa upp. Nu.

Men inte bara tråkigheter idag. För att komma ifrån tråkigheterna lite grann så tog jag med mej barnen på promenad. Till närmaste förorten för lite nödvändig handling. Jag och Elisia späjsade upp shoppingen med en chokladboll och en kanelbulle. En flaska Mer också. Gott och trevligt!

Ett telefonsamtal och ett bad med min lilla prins som bjöd på 70 000 skratt har jag helt klart gjort mej på bättre humör! Om det gjorde egot jag bor med på bättre humör vet jag ej, det får han lösa själv.

Promenaden bjöd oss på snö. Flera fläckar såg vi så än är vi inte av med den…Men vi såg också flera vårtecken, bland annat en

orm!! Och trots att jag tycker att ormar är skitäckliga så klarade jag av att vara helt lugn och inte skita ner mej. Bara för att jag tycker att ormar är ett otäckt påfund så behöver jag ju inte överföra den åsikten till barnen.

Dagen har bjudit på mer trevligheter än så men det tar vi en annan dag. Kanske redan imorgon.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna