VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julfynd

De bästa julfynden görs ju som sagt efter jul. Nu har jag inte den energin till att orka gå och handla på annandagen (efter att ha jobbat i butik några år så vill jag inte ut och trängas då heller). Men i fredags när jag skulle jobba behövde jag åka förbi Coop innan och där har de haft de allra finaste tygtomtarna. Nu var det helt plötsligt halva priset :-)

Så den lilla grå sittande tomten fick sällskap av en liten röd sittande tomte.

Den stora vit/grå tomten (en i bild) fick sällskap av en stor grå/röd tomte. Han ser dock lite ledsen ut, vet inte varför.

Jag gillar verkligen alla fina detaljer som är på alla tomtar! Se bara på vntarna! (ignorera gärna att jag glömt tagit bort prislappen). Skidorna och paketen är också otroligt fina.

Något som jag också gillar med dem att de är INTE gjorda i porslin. Perfekt när det finns småbarn. Visst kan barnen ha sönder dessa tomtar också men det blev nog inte 70 000 små porslinsbitar på golvet som kan smyga sej in i små barnfötter.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna