VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PANG! BOM! KRASCH!

mobil 20120207 415

PANG! BOM! KRASCH!! Typ. Jag har bara väntat på det. Det blev på tok för lite sömn natten tills idag, det kan lätt bli så för mej när det är en bra film på tv och jag har något lättstickat i händerna. Filmen var Pearl Harbour och stickningen får ni läsa om någon annan gång. Det behövs lite justeringar där först.

När jag gick och la mej levde jag på hoppet om att barnen skulle ge mej sovmorgon då de igår sov till 8!! Men icke, idag vaknade de halv 7….Trots det har jag varit ovanligt pigg idag och på förmiddagen slog jag på stort och spenderade mina sista friskvårdkuponger på träningskort. Bli inte för imponerade nu bara för det var bara ett prova på kort (3 träningar) och jag måste köpa ett par skor innan jag kan träna…

Men sen nu när jag kom hem med barnen på kvällen, efter stormiddag hos mina föräldrar så ble vjag helt pang-bom-trött. Lyckligtvis verkar det som om barnen också blivit det för de sitter väldigt snällt i soffan och tittat på Shrek. Jag tackar.

Gammal bild på busiga barn :-) På bilden är Elisia 3 ½ och kläderna hon har på sej ligger sedan några månader i Elmers garderob, han är inte ens 2. Samma gener men ändå så olika.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna