VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sänggavel

Nu vet jag inte hur länge sedan det är sen jag sålde den gamla sänggaveln till mamma och pappa men det är väldigt länge sedan! Det var innan vi flyttade till huset, och det är ett år sedan, och så hade vi varit utan ett bra tag i lägenheten. Men nu, äntligen, har vi gjort en ny.

Bättre sent än aldrig. En hel del svordomar och ännu mera tålamod från mej gick det åt. Han den där jag bor med och som också var tvungen att hjälpa till ”fattade ju ingenting”, enligt mej. Men till slut så förstod han mina ”icke-förklaringar” och till slut så blev det klart.

Gaveln består av någon typ av träskiva, jag har ingen aning om vilken typ, ett lager vadd, sen ett tunt täcke (för att dölja skarven från vadden), sen ett vitt tyg (lakan från ikea) och sen ett grått tyg (den gamla köksgardinen, från ikea) (så nu måste jag köpa nya köksgardiner innan det är dags att städa bort julen).

Nöjd är jag om det blir skönare att sova märker jag inatt :-)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna