VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dan-före-dopparedan feeling…

Igår gick jag runt som i ett lyckorus, dan-före-dopparedan på  nåt sätt. Det var dagen före sista arbetsdagen innan julledigheten (jobbar förvisso fredag nästa veckan men sen är jag ledig fram till 7/1). Det var dagen före jag skulle köpa alla julklappar och det gjorde jag idag! Jag passade även på att avsluta en virkning, eller halvavsluta, eller 1/6-delsavsluta, det beror på vad det blir i slutet och sen så startade jag upp en ny stickning. Allt detta istället för att slå på datorn 🙂

Hade sådan tur att jag kunde kompa ut lite tidigare, av någon anledning har det varit så lite barn den här veckan och ännu mindre idag och ännu mindre imorgon. Tack vare att jag kunde sluta lite tidigare så hann jag iallafall köpa alla julklappar, åka hem och kamouflera dem i en sopsäck i klädkammaren (det står en massa ”renoveringsrester” från badrummet där så en säck hit eller dit är det ingen som ser). Sen åkte jag och hämtade barnen, en fuling jag vet. Men att ta med barnen till Tomten känns sådär även om jag inte köpte något till dem.

Denna jul har jag vi nämligen inte lagt fram några färdiginslagna julklappar eller visat något som vi köpt till någon annan utan allt ligger gömt i väntan på natten till julafton. För sen på julaftonsmorgonen har de på något mystiskt vis hamnat under granen…

Tomtens förråd!


Kommentarer


  1. Ida december 20, 2012 on 09:21 Svara

    Vilket fint förråd 😉 skönt att fler har det så! Inte helt perfekt sorterat utan lite små rörigt. Så kan man nog beskriva vår lägenhet haha. Men tro mej, jag vill gärna och försöker. Men jag tillbringar hellre lite pysseltid eller te mys i soffan en kväll än organisera och sortera.
    Å ingen kan väl ha det perfekt? Eller finns dom?
    Nu ska jag dricka en stor kopp te och hoppas hostan ger med sej 🙁
    Mysigt inlägg! Är glad jag hittade din blogg 🙂
    Tänk att snart är det jul! Hur firar ni?

    • Stina december 21, 2012 on 09:25 Svara

      Jag är precis likadan, vill gärna ha det städat och organiserat men det finns så mycket annat som är roligare 🙂
      Här firar vi julen lite hemma och lite hos mina föräldrar, men mina syskon och barnen kusiner. Det känns som att det blir roligare att träffa tomten tillsammans med andra barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna