VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Virkat hjärta

DSC_0041

Idag är det tisdag och det innebär symöte hos Husmorsskolan! Jag hade tänkt blogga om en sak jag gjort men så fick jag en helt underbar fin julklapp av en kollega (också hon underbar) och julklappar från kollegor får jag öppna på en gång. Och då den var så fin så väljer jag att visa upp den istället.

Ett virkat hjärta har jag fått av bästaste M, tack! Hon har virkat med trikågarn (eller vad det nu heter) runt en ståltråd och sen julpyntat med ett rött band. När julen är slut så är det bara att byta det röda banden så får hjärtat hänga kvar. Hjärtan och kärlek går det ju inte att få för lite av :-)

En spik i väggen och sen var det bara att hänga upp hjärtat!

För er som vill läsa om vad de andra i Husmorsskolans Nya Syföreningar jag gjort, klicka HÄR!

God jul till alla syföreningsläsare!!


Kommentarer


 1. Fia december 19, 2012 on 10:01 Svara

  Jättefint!

 2. Ida december 19, 2012 on 07:16 Svara

  Jättefint! Älskar virkat!
  Kikade in på länken, och ojojoj så fina grejer!
  Jag måste ta tag i min kreativa sida. Både stickade och virkade som liten(farmor lärde mej)
  Hade MVG i syslöjd i grundskolan. Å sen har jag lixom tappat allt. Ingen kompis som är intresserad och jag har lite svårt att ta tag i det själv. Men att kunna sticka ullkoftor och sockor hade ju varit ljuvligt :-)

  • Stina december 20, 2012 on 07:24 Svara

   Det låter bekant med en farmor som lärde en att sticka och MVG i syslöjd :-) Det är verkligen hur kul som helst och det finns så mycket fint!! Det är dock lite synd att dygnet inte har fler timmar 😉

 3. eddy december 19, 2012 on 07:21 Svara

  hej =) tack för kommentaren om min väst. kul att du gillade den=) vilket fint hjärta du virkat! kramar eddy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna