VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fötter under graviditeten

Jag skulle vilja uppmana alla gravida att ta hand om sina fötter under graviditeten. För blir det som för mig att man går upp mycket får de utstå en enorm belastning. Mina smala små fötter belastades så mycket att fettsäckarna under hälen började tryckas ut vilket skulle kunna leda till hälsporre. Det går inte att görs så mycket åt så PASS UPP ALLA GRAVIDA!

Hade jag förstått att det var det som gjorde att jag hade så ont att jag inte kunde stå ibland så hade jag gått in på Foten i Linköping tidigare och specialgjort sulor som motverkar detta. Ett tips helt enkelt till alla er därute som bär på nya liv i era magar, ja alla ni andra med förresten.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna