VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En dag i Linköping

Idag var det blåsigt värre när två peppade mammor stod och trampade för att få testa Mamma Boot Camp. Ni kommer inte ha tid att tänka på blåsten, eller så kommer ni tycka att den är skön när vi väl drar igång tänkte jag med ett leende på läpparna.

 

Funderingar hade gått om Mamma Boot Camp var tillräckligt hårt. Det tror jag att dessa två mammor kan svara på imorgon. Efter utfall, höftlyft, plankor, intervaller mm mm så är jag ganska säker på att de kommer att tänka på mig och Mamma Boot Camp när de vaknar och kliver upp ur sängen.

Caution wet floor!!!

Jag och en del mammor har märkt att gräset är mycket halt nu när det börjart bli lite fuktigt. Se till att du har ordentliga skor för utomhusaktiviteter. De skorna har oftast lite mer och hårdare mönster under. Passa på och kika på rean nu för det finns en hel del bra både med lite dubabr och goretex vilket är skönt när fukt och regn kommer.

 

Imorgon laddar jag för att få till ett bra pass i Åtvidaberg och Sara kör i Linköping. Det gäller att ladda ur inför helgen, ellerhur??!!

Wilton skulle ha börjat på babysim idag men vi hann helt enkelt inte. Så det får vänta till nästa vecka.

Hos barnmorskan kändes det nästan lite sorgset att säga hejdå. Ammi på Storken i Linköping har verkligen varit super. De andra där med såklart!

Senare på eftermiddagen träffade vi East Fm för att diskutera en utmaning jag har föreslagit. Vi får se om det blir av. Jag säger inte vad det är men håll tummarna för det kan bli mycket bra.

// Jenniefer


Kommentarer


 1. anna-karin 24 augusti, 2012 on 02:14 Svara

  Hej!
  Tips på bra sådana skor är ICEBUG
  / A-K

  • bissensmamma 25 augusti, 2012 on 07:09 Svara

   Hej A-K! Gillar du Icebug? Jag tyckte själv att det var lite halvkass kvalité. Tittade faktiskt på ett par men det blev slutligen Adidas denna gång. Hoppas allt är bra med er! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna