VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mamma Boot Camps grundare Olga Rönnberg, en sann förebild!

Mamma Boot camps grundare Olga Rönnberg kör inte med något hokus pokus, hon är det levande beviset på att hennes tänk och koncept fungerar.

Idag i hennes blogg visar hon sina egna resultat. Så nu ser vi det alla ”mamas” det är bara att vara envis och fokuserad och inte ge upp. Det tar tid och man måste ge det tid men det går att komma dit, ja bilderna talar för sig själva. Titta och njut!!

Givetvis bestämmer du din nivå och det vi nya mammor måste tänka på är att börja på rätt sätt och stärka upp oss efter graviditet och förlossning. DET är just DET vi gör på Mamma Boot Camp. När vi sedan uppnått styrka väljer man givetvis själv till vilken nivå man vill ta träningen och om man även har estetiska mål så även kosten.

Sätt dina mål och ta kontrollen över din hälsa och din kropp! Vi på Mamma Boot Camp hjälper dig att komma igång på ett bra, säkert, roligt och effektivt sätt tillsammans med din bebis.


Kommentarer


  1. Maria 23 augusti, 2012 on 06:06 Svara

    Nu fick jag verkligen hopp :) med mitt första barn var set inga problem att komma tillbaka till min gamla kropp. Men nu efter andra barnet så känns det helt omöjligt. Men efter att sett dessa bilder fick jag mer hopp :)

    • bissensmamma 23 augusti, 2012 on 06:44 Svara

      Ja nu är det bara att kämpa på nu när man vet att det GÅR!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna