VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att komma i form efter graviditet och förlossning

Träning KÄNNER jag i hela kroppen att det blev igår.  Skönt på alla sätt men ja som relativt nyförlöst, kejsarsnitt den 3 jun, så är jag INTE i toppform. Kroppen praktiskt taget bara skreeek efter militärpasset och jag somnade mycket tidigt igår kväll.

I huvudet är jag lika stark som tidigare MEN kroppen lyder inte alls samma tempo. Hur svag magen är orkar jag inte ens fundera på. Att jag dessutom har 10kg till kvar att gå ner i vikt gör ju inte att jag flyger fram som en fjäder precis….

 

MEN…..

 

Jag väljer att göra detta till någonting positivt. I sämre form kommer jag inte bli och nu har jag chansen att se resultat realtivt snabbt. Dessutom är kroppen ganska nollställd och det är JAG som bestämmer hur JAG vill bygga upp den nu. Nu har jag chansen att göra det nästan från scratch känns det som och jag gillar den känslan. Jag gillar känslan av att det är ok att börja från basic. Ta tex plankan, på tå klarar jag ca 20 sekunder sedan blir det på kvä. Men det är ju ok nu så det är bara att börja från början.

I ärlighetens namn så var jag inte så stark i plankan tidigare heller men INTE ställde jag mig på kvä då för att bygga upp från grunden. Nej så larvig är jag, så då tog jag en annan övning.
Nej nu jäääädrar kör vi. Jag är ju inte ensam heller, jag har ju en massa Mamma Boot Camp mammor att jobba tillsammans med och alla mina vänner på hälsofabriken. Säger vänner eftersom det låter lite fånigt med kollegor nu när jag tycker vi känner varandra ganska väl.

Så FULL PULL inför hösten 2012 ÄNTLIGEN Ska jag komma i mitt livs form och ja vi har ju en bra förebild. Jag låter bilderna på grundaren till Mamma Boot Camp och mammaträning Olga Rönnberg tala för sig själva. Kan hon så kan jag och alla ni andra där ute.


Jag ska med lägga ut bilder men känner inte riktigt för att lägga ut bilder på före innan det finns något EFTER. Men det kommer snart.

Jag säger som Paolo Roberto ( ja han säger faktiskt en hel del bra saker på sin FB och Twitter)

There are no shortcuts to any place worth going.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna