VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagens Mamma Boot Camp Linköping

 

 

 

Det var 10 glada mammor som kom till passet idag. Jag hade Wilton med mig och han var inte helt tillfreds med livet. Vaknade 5 imorse och sedan dess har han inte velat sova. Vi lekte och masserade magen på morgonen och när vi satte os i bilen kändes det bra men 5 minuter innan passet tyckte han att det var lite småtråkigt.

När vi väl började gick det bra. Vi körde Saras pass idag och det började med en rask promenad som resulterade i utfallsgång med barnvagnarna.

Efter det stannade vi och körde ett kluster med 12-10-8 bergsklättraren, squat och mama burpee…. Mama Burpee måste ju vara bra till någor så jobbiga som de är.

Lite utfall i backe, jägarvila och annat smått och gott hann vi med innan vi tog en power walk till vårt ”plankställe”. Ja det är platsen där bålen får jobba ordentligt jihaaa, idag hann vi bara med 3 minuter men det räckte. Sara hade hittat på honörsplankan och stamp plankan så ja jag tror alla kan hålla med om att vi blev trötta.

Powerwalk tillbaka för att köra idioten på vår stenåldersläktare eller vad vi ska kalla det. HÄRLIGT och här kändes det verkligen att alla mammor gav järne. MER SÅNT TJEJER!!!

Vilka duktiga små banr vi har. Lite skrik här och där men det är ju det de här passen är så bra för. DET ÄR LIKA FÖR ALLA. Här behöver man inte stressa över lite skrik för det stör ingen. Just därför är bara dessa klasser för oss med småbarn som faktiskt inte alltid kan känna så utan istället kan få lite onda blickar om bebisen skriker på fel plats.

Så fram för träning, svett, skrik, amning, välling och ett härligt gäng mammor!!!! Mer sånt!!

Tack Sara för ett bra pass. För att få mig att jubla som deltagare krävs dock nedräkning så att jag orkar hålla ut, ja j a ja jag vet att jag är tjatig, ja och svag också MEN det är ju det vi ändrar på nu.

Jag känner mig redan efter denna vecka bättre, hoppas att jag inte bara talar för mig själv.

Finns det mammor som vill ha hjälp med kost och övrigt träningsupplägg så kommer det på sikt.

 

Stundvis var vi helt överrens Wilton och jag om att detta var jättekul så det kommer nog gå bra i fortsättningen, ska ta med sele bara.


Vi ses väl på måndag både i Åtvidaberg och i Linköping???!!!

Kram Jenniefer

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna